L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 21 de maig del 2019

La Policia Local salva una menor de 8 mesos d'una possible mort per ofegament


El pare i la iaia d'una menor de 8 mesos s'han presentat aquest matí a l'Ajuntament de Tavernes per fer patent el seu agraïment a la Policia Local de Tavernes perquè, segons confirmaven havia estat la ràpida actuació dels agents qui havia evitat un possible desenllaç fatal.

La menuda havia començat a mostrar en casa símptomes d'ofegament, amb una respiració cada vegada més dèbil, amb la qual cosa avisada la Policia Local, han acudit ràpidament els agents A.F i V.S, que haurien practicat a la menuda la maniobra d'Heimlich, i havia  expulsant molta saliva, fins normalitzar-se la respiració.  

Els agents han dut després a la menuda i familiars al Centre de Salut, on ha estat reconeguda i es comprovava la normalitat de la funció respiratòria, amb presencia d'alguna mucositat.

Els pares, molt emocionats en tot moment, han volgut donar coneixement del fet per mostrar públicament l'agraïment al cos de la Policia Local, perquè consideren que la seua actuació ha estat decisiva i afegien "perquè fan moltes coses bones pel poble, però eixes no es diuen".