L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 15 de maig del 2019

La dreta local es troba millor mentint i enganyant que no informant als veïns


 
Ahir es va iniciar l’asfaltat dels carrers en mal estat del centre de poble i voltant del Mercat, una zona que suporta al llarg del dia el màxim transit de la ciutat, que està afavorit per l’entrada a l’aparcament del passeig.

La policia local havia muntat la informació de la prohibició d’aparcar  perquè els primers dies de la setmana s’anava a executar l’asfaltat. No estava previst impedir l’entrada i eixida a l’aparcament, excepte alguna hora mentre s’asfaltava els trams d’entrada. Així al llarg del matí els vallers entraren a l’aparcament, perquè el fresat efectuat per les màquines no era cap dificultat.




I la màquina va avariar el cable d'electricitat 

Quan hi ha obres es produeixen de vegades incidents o accidents no previstos i es desfà la programacions prevista. Això va passar la vesprada de dilluns quan las màquina que eliminava la capa superior d’asfalt superior va trencar, accidentalment,  el cablejat  de la barrera, la porta i tot els sistema de comandament de l’entrada. No va haver temps per a res, es va posar el cartell “fora de servei”  i  el sistema d’entrada es va reparar ahir dimarts pel matí.





Tot seguit, amb el costum a què ens tenen acostumats, la dreta local vallera, els Populars i  Ciudadanos, sense assabentar-se primer del que havia passat i només interessats a enganyar i manipular es munten la critica, amb acusacions inventades sobre la falta de planificació, de fer les coses de pressa per eleccions...  En resum, per a ells no era la màquina qui accidentalment havia trencat els cables, sinó Compromís.




I tot seguit a inventar-se històries i mentires 

És deplorable comprovar com el PP i Ciudadanos, que haurien de conèixer els procediments i terminis que tenen les obres, s’inventen mentires com la de les presses electorals i més quan les obres de l’asfaltat de carrers,  van en el mateix paquet de les dels camins rurals que s’acabaren divendres passat. Ells ho saben - i si no que s'ha facen vore-   però no  diuen que són obres finançades per la Diputació, i s’han licitat i executat quan la Diputació ha enviat la seua conformitat. I s’han fet ara perquè no es perdera la subvenció.




Però si Compromís haguera dit: “Ara no, esperem, que estem dins del temps electoral”, hauríem fet la critica que s'havia deixat perdre una subvenció per al poble. La seua tàctica: mal si fas, mal si no fas. El Món no s'atura en els temps electorals, ni tampoc les obres que estan aprovades de molt abans.

És lamentable que la dreta local, agafats de la mà,   aprofiten un accident de caràcter laboral per enganyar i mentir als vallers i les valleres.