L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 6 de maig del 2019

La barriada del Patronat disposarà de dos zones d'ús veïnal amb l'habilitació dels solars de la Sareb


La barriada del Patronat disposarà de dos noves zones d'ús per al veïnat amb l'habilitació dels dos solars del Sareb dels carrers Papa Joan XXIII i Sant Josep: noves zones d'aparcament i zona d'esplai i altre usos infantils, a més d'instal·lar mobiliari urbà. Les tasques ara s'efectuen en el solar del carrer Papa Juan XXIII, com es veu en les fotografies, després d'acabar la preparació del solar de Sant Josep. 


El govern de Compromís ha estat gestionant amb els responsables del Sareb durant més d'un any per poder aconseguir la cessió dels solars, cosa que ha aconseguit fa uns mesos. La cessió te la condició que els solars s'han de destinar a usos municipals i de gaudi dels veïnat de la zona, i amb el compromís de netejar i mantindre el terreny, així com instal·lar elements que no representen estructures fixes i siguen desmuntables.



El govern de Compromís ha destinat inicialment 21.000 per a habilitar dins de cada solar una zona d'aparcament i usos veïnals especialment per a menuts, on fins i tot es contempla la possibilitat d'un parc de trànsit per ensenyament vial als alumnes dels centres escolars per la policia local, tal com podeu observar en els plànols que adjuntem.



La
zona de jocs per a menuts es construirà amb elements perfectament desmuntables i que podran servir en altres llocs quan acabe la cessió, mentre està previst que la zona verda s'habilite dins de les pràctiques dels alumnes del taller d'ocupació de jardineria.