L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 9 de maig del 2019

Ja tens la bici a punt? Dissabte és el dia de la Volta Cicloturística



Prepara la bicicleta perquè el pròxim dissabte, dia 11, se celebra la "XXII Volta Cicloturística a la Valldigna", una activitat preparada i organitzada per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament, i que  compta amb la col·laboració de la Diputació, Ajuntaments de Benifairó i Simat, Creu Roja, Protecció Civil, els agrupament escolta vallers i diverses empreses locals.

La XXII Volta Cicloturística és una cita anual que té sempre un bon nombre de participants Les inscripcions seran a partir de les 9'30 hores amb eixida a les 10 des de la plaça Major i tornada sobre les 13 hores al poliesportiu, després de visitar Benifairó (esmorzar) i Simat. Els menuts de 9 anys han d'anar acompanyats i cal portar el casc.