L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 21 de maig del 2019

Informem a l'oposició i als vallers: les obres del col·lector ja han començat



Les obres del col·lector de la platja ja han començat. Però sembla ser que l'oposició no s'ha assabentat perquè continua dient en tots els actes electorals que faran el col·lector de la platja, sense aclarir ni informar als vallers i valleres que les obres ja han començat.

 

Les obres del col·lector de la platja  van començar en el mes d'abril conjuntament amb el vial d'unió de les dues platges. Són uns 3 milions d'inversió, la més important en 25 anys en la platja. L'alcalde i candidat a la reelecció per Compromís, Jordi Joan, ens ho explica en el vídeo.







Les obres executen un vial que  té 18 metres d’amplada i dos carrils, un per cada sentit, i facilitarà la connexió entre els dues platges valleres. Inversió 0'4 milions.

El col·lector evitarà les inundacions que es produeixen a la platja amb ocasió de grans pluges. Discorrerà soterrat per davall del vial perimetral i tindrà dos trams diferenciats. Un primer tram transcorrerà del final de l’avinguda de la Marina fins al tanc de tempesta la missió del qual serà arreplegar les aigües de pluja, que seran distribuïdes a la Sèquia Mare per facilitar el reg dels camps en temps de sequera. Inversió: 1'2 milions d'euros.



 
El segon tram, a executar per la Generalitat, durà les aigües des del tanc de tempesta fins el canal de Sant Pablo, i la impulsió de les aigües s’ajudarà amb bombes d’impulsió. Inversió 1'5 milions que pagarà la Generalitat i ens estalviarem a Tavernes gràcies a les gestions de Jordi Joan quan era diputat.





A més a més, el projecte es completa amb la reurbanització del carrer Blasco Ibáñez que es millorarà i ampliarà les voreres, amb instal·lació d’una nova il·luminació i la millora d’accessibilitat del carrer, amb nou mobiliari urbà.