L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 19 de maig del 2019

"Gràcies per rescatarme" són les paraules d'agraïment que vol transmetre una xiqueta vallera a la Policia Local


Una xiqueta vallera  ha aprofitat una publicació en facebook per agrair a la Policia Local que la rescataren, a ella i als familiars, que havien quedat atrapats en un ascensor del carrer Sueca de la platja.

La publicació de facebook no explica massa detalls sobre els motius de l'aturada de l'ascensor, explica només que després de dos hores d'esperar dins ascensor l'ajuda tècnica o al  porter, varen tindre l'ocurrència de telefonar al 112 i explicar la seua situació.

Segons diuen al cap de 7 minuts, es presentaren efectius de la Policia Local que van "rescatar" la menuda i els familiars.

La família ha demanat de compartir la publicació, per tal que els arribe als agents el seu l'agraïment. I és el que fem nosaltres sota la forma de noticia. 

Per tal de preservar la identitat del menor, hem retallat la fotografia del facebook i reproduïm només el cartell d'agraïment, ocultant el nom i cara de la xiqueta.

Compartim la notícia, com és el desig de la menuda, perquè aquestes actuacions de la Policia Local d'ajuda als veïns i veïnes no solen transcendir massa. És un exemple, dels molts del dia a dia sobre el seu treball, encara que els agents no volen publicitat i sempre diuen sobre la seua tasca que acompleixen el seu deure. 

En aquesta ocasió és una menor qui ha tingut la iniciativa, i ens unim a eixe agraïment per tantes actuacions beneficiant els veïns i veïnes de Tavernes.