L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 20 de maig del 2019

Es poden les branques dels arbres que presentaven perill de trencament en el passeig de Lepant




Els treballadors de l'empresa encarregada del manteniment de les zones enjardinades procedien aquest matí a actuar en les branques que presentaven perill de despreniment i que obligaren el passat dissabte a tancar la zona de jocs infantil del passeig de Lepant.


Des de les 8 del matí els operari treballaven, tal com es pot apreciar en les fotografies, a podar les branques que presenten mal estat amb l'objectiu d'evitar la seua caiguda i d'augmentar la seguretat en el parc i zona de jocs.



Per efectuar aquests treballs s'ha hagut d'emprar una grua amb plataforma per al treballador amb la qual cosa s'accedeix a les parts altes dels arbres. Un camió de l'empresa estava a punt per anar arreplegant i emportant-se les branques. 



Tal com vam explicar dissabte, van ser les fortes ventades qui van trencar aquestes branques i van obligar a acordonar la zona com a mesura de prevenció i més encara tractant-se d'una zona infantil, amb molts usuaris en cap de setmana.