L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 1 de maig del 2019

Els resultats dels partits a Tavernes i els obtinguts per les formacions a nivell general.



Compromís és l’únic partit de Tavernes que supera els percentatges totals obtinguts per la seua formació en les dues eleccions, autonòmica i general, del passat diumenge. De la resta, només UP-EUPV supera el percentatge obtingut per la seua formació en les generals a nivell de País Valencià, mentre els demés partits - PSOE, PP i Ciudadanos- estan tots per davall del resultat general de les seues formacions. Consulteu les dades del quadre.



No anem a caure en l’error d'extrapolar els resultats obtinguts i projectar-los a un futur resultat en les pròximes eleccions municipals. Tampoc anem a extraure unes conclusions de cara a les municipals que, ni s’entendrien ni tindrien cap base científica per a exposar-les.



Interpolar i/o projectar els resultats d’unes eleccions a unes altres, amb característiques tan diferents i amb tants factors aliens,  no té cap rigor, ni sociològic ni estadístic. Un partit pot obtindré en alguna d’aquestes eleccions ( autonòmiques o generals) un gran èxit però això no li assegura repetir en  les municipals, que estan per vindre.

Això sí, cadascú pot fer l'anàlisi que vulga, i el seu conte particular de la lletera. Perquè el conte de la lletera és això: un bonic conte que acaba com acaba. I sembla que alguns s'hi apunten tan fàcilment com s'apunten des de fa mesos als "fake news", les falses notícies.