L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 24 de maig del 2019

Els atletes del Centre Excursionista acaben la temporada amb bons resultats autonòmics


Els atletes de la secció d'Atletisme del Centre Excursionista de Tavernes han finalitzat les competicions per equips el passat cap de setmana en els autonòmics, amb un gran resultat.

En femení aconseguiren el segon lloc autonòmic. Les atletes del CETV que formen part de l'equip són

Judit Blasco 4x300.
Lisi Aguilera 300mtanques i 4x300.
Carmen Escrihuela Disc.
Nerea Almiñana martell.

En masculí per 6 punts quedaren fora del 3r lloc. Fóren els 4ts.

Vicent Gimeno 100 m tanques i 4x100.
Adrià Gimeno 1500 obstacles.
Pau Frontera martell i 4x100.


El valler del Centre Excursionista, Borja Ortega, va formar part de l'equip absolut a l'Autonòmic fase B als 1500 m llisos. Es celebrar a València on l'equip va ser primer i guanya el passe a la fase A per a la pròxima temporada. Borja viatjara el proper 25 de maig a Saragossa on participara els 800 m llisos al Campionat d'Espanya per equips júnior.

1 comentari:

AMPECOR ha dit...

Els i les, en aquest cas més les que els.