L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 11 de maig del 2019

Els alumnes del Taller d'Ocupació "Labora" milloren accessos al servei de Correus


Els alumnes del Taller d’Ocupació "Labora" efectuen tasques de millora dels passos de vianants per transformar-los en altres completament accessibles, tot seguint la programació formativa d'aquests tallers. Actualment els alumnes treballen al voltant de la zona on s'ubica Correus, un servei usat per milers i milers de vallers i valleres i que no tenia tots els passos de vianants accessibles.

L'actuació transformarà els dos passos de vianants, que en el seu dia s'habilitaren sense modificar l'alçada del rastell per uns altres rebaixats, per uns altres que compliran la normativa d'accessibilitat, tal com ja es pot vore en les fotografies.

A més de l'objectiu de facilitar i assegurar l'accés a tothom, sense cap tipus de problema ,a l'oficina de Correus, de manera indirecta s'ajuda a crear un trajecte accessible al Camp d'Esports i Poliesportiu seguint el carrer Metge Paco Valiente, paral·lel al passeig de Colom.


L'Ajuntament ha invertit els quasi 200.000 euros obtingut pel govern de Compromís en subvencions de la Conselleria d’Economia Sostenible i amb aquesta aportació s’està millorant l’entorn i l’accessibilitat dels carrers vallers.