L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 3 de maig del 2019

Els alumnes del programa "T'Avalem" actuen el Parc del Vents



L’alumnat del programa "T’Avalem" de l’especialitat de jardineria ha estat treballant al Parc dels Vents realitzant treballs de pintura.

El govern de Compromís dedica enguany al programa "T'Avalem" un total de 400.000 euros provinents d’una subvenció de la Generalitat, a través del Servef, i cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu i fons de l’Ajuntament per valor de 20.000 euros.



El programa "T’Avalem" es desenvolupa a Tavernes amb dues especialitats de “forestal” i la de “jardineria”, que comprenen un temps inicial de formació en la especialitat de 4 mesos i actuacions de pràctiques, com aquesta que expliquem. T’Avalem” és un programa mixt d’ocupació i formació per millorar l’ocupabilitat de persones aturades majors de 16 anys i menors de 30.