L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 6 de maig del 2019

El valler Ramón Alvárez Borrás s'ha proclamat campió d'Espanya de marxa nòrdica, autonòmic i de seleccions autonòmiques a Elx





El valler Ramón Alvárez Borrás, membre del Centre Excursionista de Tavernes, s'ha proclamat campió d'Espanya de Marxa Nòrdica, un palmarés que uneix al de campió autonòmic i de seleccions en la mateixa jornada.

El Campionat d'Espanya individual de Marxa Nòrdica celebrat a Elx, ens ha donat una gran alegria en haver-se proclamat campió d'Espanya Ramon Alvárez Borrás. En la mateixa jornada es van celebrar els campionats d'Espanya per seleccions autonòmiques y autonòmic individual.

El circuit de la cursa era de 7.100 metres, a dues voltes, molt ràpid i amb poc de desnivell, només uns 100 metres, segons ha dit el mateix Ramón Alvárez, amb un record de participació en una competició de marxa nòrdica que enguany presentava molta pressió per que hi havia en joc 3 títols.



La cursa va començar molt ràpida, a ritmes a prop dels 6 minuts el quilòmetre durant la primera volta. El valler es va situar davant des del principi, però nomes podia traure uns 70 metres al segon, un marxador basc, però a poc a poc aconseguia incrementar les diferències, que ja foren notables a partir de la segona volta, quan  Ramón va poder amainar el ritme i mantindre la tècnica.

La cursa es va celebrar sempre sota l'atenta supervisió arbitral, els quals aplicaren el reglament de manera efectiva i mostraren nombroses targetes, que van servir per desqualificar nombrosos marxadors, entre ells al segon classificat.  



El valler va aprofitar els últims quilòmetres per augmentar la diferència en més de 1 minut i 30 segons i entrar a meta, gaudint del moment i assaborint l'èxit d'haver fet una espectacular cursa, que quedava com a una gesta esportiva més gran en proclamar-se, a més de campió d'Espanya, campió de la Comunitat Valenciana i de seleccions autonòmiques.

La nostra més sincera enhorabona i gràcies per posar en el punt més alt a Tavernes i la Valldigna.


Remés pel CETV



1 comentari:

Anònim ha dit...


Enhorabona campió.