L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 31 de maig del 2019

El Punt de Trobada familiar del partit judicial de Sueca serà una realitat en entrar en fase de licitació


El Punt de Trobada Familiar del partit judicial de Sueca, en el qual participa Tavernes, ha entrat en la fase de licitació amb un pressupost superior als 35 milions d'euros. El seu objectiu principal és prestar atenció especialitzada en situacions de conflictivitat familiar tant als vallers com a la resta de veïns del partit judicial.

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes, que dirigeix Noelia Alberola de Compromís, ha estat una de les entitats que més esforços ha dedicat per aconseguir tirar endavant un projecte encaminat a augmentar el suport i l’atenció especialitzada a les famílies en situació de conflictivitat i protegir els drets de la infància. 

Noelia Alberola ha destacat l’avanç que suposa tant per a Tavernes com a la resta de poblacions implicades aquest Punt de Trobada, ja que millora la prestació d’un servei essencial. "El Punt de Trobada Familiar suposa un avanç per a la ciutat de Tavernes i és una realitat que es consumarà pròximament, amb la qual cosa millora, i molt, la prestació del servei. Professionals qualificats, un entorn òptim per a dur avant l’atenció als menors d’una forma adequada i on prima el benestar dels menors. A Tavernes hem apostat per fer polítiques per a les persones i continuarem treballant en esta línia”.

Les localitats que formen part del Partit Judicial de Sueca no comptaven amb aquesta prestació i havien de fer ús del punt de Gandia, que està saturat per l’alta demanda. Amb la creació del nou Punt s’agilitarà el servei i millorarà els serveis que proporciona.

Cal indicar que l’immoble on s’ubicarà el punt es troba a l’Avinguda de Riola de Sueca, en un local cedit per consistori suecà i tant Tavernes com la resta de localitats del Partit Judicial de Sueca participaran en l’adequació de l’espai en proporció al nombre d’habitants.

La gestió de la competència de personal pertany a la Generalitat, que, mitjançant la Conselleria de Serveis Socials, contractarà nou professionals, sobretot per a tractar casos de violència de gènere. El servei del Punt, a més, comptarà amb una plantilla de dos psicòlegs, personal tècnic d’integració social, un auxiliar administratiu, un educador, un lletrat, un treballador social i un tècnic superior de promoció d’igualtat.