L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 21 de maig del 2019

El govern de Compromis aconsegueix que la Conselleria de Transport millore el servei d'autobusos


L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha manifestat en el seu perfil de facebook la satisfacció del govern municipal perquè la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, ha acceptat millorar la connexió de Tavernes amb la resta de la Safor-Valldigna, l'estació i la platja, tal com se li havia proposat des de l'Ajuntament.

La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha tingut en compte les demandes del govern de Compromís i la nova proposta de concessió millora la connexió per carretera entre Tavernes, Benifairó, Simat, Xeraco i Xeresa, però amb la connexió directa amb l'hospital Francesc de Borja. 

La novetat més important són que hi ha tres connexions més amb l'estació de Renfe. El nou servei contempla 12 autobusos d'anada i tornada de dilluns a divendres i 7 els caps de setmana i festius, amb coordinació amb els trens d'anada i tornada de València.


El servei d'autobús amb la platja i l'estació millorarà

L'Ajuntament de Tavernes, governat per Compromís, havia presentat al·legacions i propostes de millora al nou projecte de servei de transport per a la comarca i havia remés exhaustiva documentació sobre les millores que calen en el servei de transport, tant a la ciutat com  a l'estació i platja, i també a les demés localitats de la Safor-Valldigna, especialment amb Gandia on diàriament han d'acudir molts veïns a l'Hospital Comarcal.

El govern municipal havia exigit en la seua proposta un increment dels viatges per a atendre la demanda de Tavernes, i com argument de la necessitat havia inclós en la documentació les queixes dels usuaris vallers per l'escàs servei.

També es crea una altra línia nova, entre Gandia i Alzira, els mesos d'estiu que beneficia Tavernes. La Generalitat invertirà 400.000 euros a l'any per compensar a l'empresa el dèficit d'explotació que puga haver en les línies.