L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 31 de maig del 2019

El col·legi San José Patronato participa en el projecte europeu SOLE in Mathematics




El col·legi valler San José Patronato és un dels sis centres educatius valencians que participen en el projecte europeu SOLE in Mathematics, una innovadora metodologia que consisteix en desenvolupar entorns d’aprenentatge mitjançant la introducció d’una Big Question o pregunta enriquidora.

La metodologia SOLE (Self Organised Learning Environments) permet a l’alumnat aprendre continguts i desenvolupar competències a partir d’una pregunta molt enriquida i amb possibles solucions i en un entorn d’aprenentatge organitzat per ells mateixos. El centre San José Patronato de Tavernes és un dels sis col·legis valencians que participa en este projecte europeu d’intercanvi de professors que acosta les matemàtiques de manera totalment diferent als alumnes dels centres educatius per a millorar les seues destreses.
 

La iniciativa està impulsada pel programa Erasmus+ de la UE i el Glasgow City Council i compta amb la col·laboració de distints col·legis a València, Varsòvia i Glasgow. Avui mateix matí, un grup de professores de matemàtiques arribades de Glasgow i Varsòvia per a desenvolupar el projecte a Tavernes, han estat rebuts per diversos regidors de l’Ajuntament, als quals han explicat la importància de dur a terme esta iniciativa i les seues impressions positives sobre la ciutat.
 

A més de l’experiència didàctica, les professores estrangeres han pogut gaudir de fer turisme per Tavernes, guiades pels mateixos professors del col·legi San José Patronato que han exercit com a amfitrions i han explicat els indrets i el patrimoni cultural i paisatgístic de la ciutat i la platja vallera.