L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 2 de maig del 2019

El CETV va celebrar ahir la tradicional Marxa a les Creus



El Centre Excursionista de Tavernes (CETV) va celebrar ahir la tradicional marxa a les Creues que va començar a les 8 hores en la plaça l'Església amb les inscripcions i posterior eixida a les 8'30 hores. Han participat al voltant de 150 persones, almenys les inscrites que estaven protegides per les assegurances i l'organització del propi CETV.


L'ascensió començava per l'antic sender de les Fontetes de Cantus, recuperant recentment pels joves que formen part del Taller d'Ocupació "T'Avalem", fins arribar a l'Alt de Les Creus, a  540 m, on els participants han gaudit d'unes vistes espectaculars de la Valldigna. 


 Enguany el dinar ha estat en el paratge del Pla de la Sangonera, en la font del mateix nom, a 440 metres d'alçada, que presentava un aspecte immillorable per les pluges de la passada tardor i les caigudes la setmana passada, amb un bon cabdal d'aigua, com feia temps que no es veia. En aquest paratge qui millor s'ho han passat han estat els més menuts, jugant amb l'aigua de la font i una visita posterior a la cova dels Maquis.

 


La tornada sobre les 17 hores ha tingut com a punt final la seu CETV del carrer Sant Pere, on hi havia xocolatada per a tots.



Un any més, el CETV ha organitzat aquest dia 1 de maig,  com ha vingut fent des del any 1972, és a dir, són 47 anys d'activitat ininterrompuda. Cal esmentar també que en la Muntanya de les Creus es notava ahir la presència de molts excursionistes, fins i tot de gent de fora la Valldigna, que havien fet l'ascensió pel seu compte.


L'oratge i la bona  companya dels participants foren claus perquè tots passaren un gran dia muntanyenc.

Remés pel CETV