L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 9 de maig del 2019

El tram del camí Marenys ja està completament asfaltat: 107.000 euros d'inversió

 
Els treballs d'asfaltatge del tram previst en el Camí Marenys han acabat i la via està oberta al trànsit després d'una actuació en un tram aproximat de 2'6 km. de llargada, en concret el tram entre el Camí Bidons, on es va acabar la darrera actuació, fins el Camí del Riu, ja en el límit del terme de Xeraco. 

 
Les obres executades per l'empresa "Grupo Bertolin SAU"  han tingut un cost 107.687 euros. Els treballs, com vam explicar en el seu dia, es van iniciar abans de la festivitat de Pasqua i es van paralitzar per tal de permetre el pas dels vehicles dels veïns que aprofitaven els dies de Pasqua per acosta-se i passar les jornades festives en les cases a vora mar.  Els treballs es van reemprendre després dels dies festius i ja estan completament acabats.



La mateixa empresa és també l'adjudicatària de les obres de l'asfaltatge del principi de Camí Gandia, Travessera Herrera- Cami Gandia i Entrada d'Alfredo, aquests completament acabats, i "Entrada de Marina" que està en fase d'acabament. En aquest cas la inversió és de 104.000 euros.

Camí Marenys a l'entrada de Marina

Més de 350.000 euros en asfaltatge de camins els darrers anys. 
 
L'Ajuntament, a través del govern de Compromís, ha invertit els darrers anys sobre els 350.000 euros en la millora i asfaltatge de camins rurals del terme. 

A més dels dos projectes que acabem de dir, es van asfaltar temps enrere els camins de Puça, Pas d’Asensio, la Moleta, primer tram dels Marenys, el primer del Golfo i del Camí d’Herrera, cosa que va suposar una inversió de 143.000 euros.