L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 21 de maig del 2019

Desmuntem un nou "fake news", una altra mentira de l'oposició: Compromís no s'ha aprofitat de cap servei municipal



Lamentable... la publicació, però més encara la intencionalitat buscada. Tavernes no es mereix una oposició que diga tantes mentides!!!

I per favor... no ens vinguen ara amb excuses, ni falses justificacions ni voler que els vallers combreguem amb rodes de moli. O siga que un partit polític s'ha d'apuntar a un registre empresarial perquè... ¡¡¡una vegada cada 4 anys li passen a arreplegar-li el paper sobrat  de la campanya electoral!!! Però... quina falta de trellat es eixa? 

Nosaltres ho tenim clar: L'empresa hauria acudit i hauria arreplegat el paper i cartró sobrant a qualsevol partit, siga el que siga, i no només a Compromís. Estem segurs, i ben segurs. No s'inventeu justificacions, no vulgueu justificar allò que és injustificable. 

I ara contem el que ha passat: 

Els joves d'un partit de l'oposició han publicat unes fotografies al seu mur de facebook (fotografia de dalt) on es veu el servei d'arreplegada de cartons davant la seu de Compromís. I tot seguit, sobre vore com els dos empleats van en uniforme, porten els guants reglamentaris d'estar fent faena, han llançat l'acusació que empreses municipals que es paguen amb els diners de tots, estaven al servei de Compromís per a transportar-los el material electoral. I això és fals. Tavernes no es mereix una oposició que diga tantes mentides!!!

A més de mentir i manipular,  el que és mes lamentable és comprovar que desconeixen totalment  els serveis que ofereix l'Ajuntament.

Anem a explicar-ho: des de fa molts anys,  hi ha establert un servei de recollida de cartró a empreses,  comerços, entitats i veïns si ho necessiten. L'objectiu és evitar que grans quantitats s'aboquen en un moment, es saturen els contenidors i que no puguen usar-lo la resta de veïns per estar plens. 


Compromís ha estat guardant totes les deixalles de cartró dels panells que es pengen en fanals, tota la cartelleria de les passades generals, cartró de les caixes on van sobres paperetes, etc.

I AMB UN GEST DE RESPONSABILITAT, no les ha abocades al contenidor, sinó que les ha guardades. Avui s'han posat en contacte amb el servei municipal, perquè és DIMARTS, AVUI ÉS EL DIA QUE S'OFEREIX EL SERVEI, i també EN divendres. I han passat a arreplegar els papers i cartrons.

El servei es dóna a tots els veïns, entitats i empreses. Suposem que eixe partit, que ha demostrat desconéixer l'existència del servei, el que haurà fet fins ara és omplir i llançar-ho tot als contenidors.