L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 18 de maig del 2019

Desmuntem un altre “fake news”, una altra falsedat de l'oposició en campanya electoral.



L'alcalde Jordi Joan, en juny del 2015, va  triar cobrar el sou de les Corts i estalviava un sou a Tavernes. El passat 30 d’abril Jordi Joan va cessar en les Corts i va deixar de cobrar sou de diputat.  El Butlletí Oficial de València publicava que l’alcalde passava a cobrar sou de l’Ajuntament a partir del dia 1 de maig. I remarca ben clar el BOP “mentre dure el mandat corporatiu”, és a dir fins a la meitat del pròxim mes de juny. 

L’alcalde passa a tindre dedicació del 66’66%: cobrarà 2.290 euros bruts de maig i la part proporcional fins la constitució del nou Ajuntament, a mitjan mes de juny. 

I perquè una dedicació parcial del 66'66 a l'alcaldia?  El que no diuen és que els regidors Josep Llácer i Perfecto Benavent, que tenien dedicació exclusiva, han passat a tindre-la parcial del 66'66%. O siga, el dos sous es reparteix ara entre els tres, l'alcalde i els dos regidors. Tot per no incrementar ni augmentar costos a l'Ajuntament. 

Com veieu una falsedat molt gran, i molt greu perquè juga amb el sou de viure de les persones. Una mentida. Un altre "fake news" que sumar a la campanya.  

Molt trist també vore que el BOP diu ben clar que cobrarà "mentre dure el mandat corporatiu”, o siga un mes i mig, però manipulen la informació oficial del BOP i falsament diu que “Jordi Juan cobra 14 pagues de 2.220,92 euros que sumen un total de 31.092,82 euros a l'any per dedicar-se parcialment a ser alcalde”.

Com veieu una falsedat darrere l'altra. Mentir i enganyar al poble. ¡Quina manera de manipular! Ja ho fan fins i tot amb la informació oficial del Butlletí Oficial de la Província. 

Un alcalde  barat

Les coses són cares o barates segons el rendiment. Dos exemples per explicar-ho. Les gestions de l’alcalde han aconseguit que la Generalitat pague 1’5 milions d’euros del col·lector de la platja, uns diners que Tavernes s'estalvia. Gràcies també a les seues gestions i del govern Tavernes ha rebut 4’7 milions en tallers i programes de formació que han donat treball a 600 persones del poble. 


Obres del col·lector. Les gestions de l'alcalde han fet que la Generalitat pague 1'5 milions que s'estalviarà Tavernes

Jordi Joan és un alcalde barat. Molt barat si només tenim en compte els 6’2 milions que ha aconseguit per a Tavernes només en les dues coses d'exemple que hem dit. I n’hi ha moltes més.

Ni en la política, ni en informació tots som iguals, ni tampoc tenim cap interés en ser com ells. Nosaltres no parlarem ni publicarem quant cobren altres candidats o regidors, tot i que en 4 anys no hagen fet res per Tavernes. 

Esperem que això ho diga l'oposició, perquè una cosa està ben clara, hi ha qui al final de legislatura haurà cobrat uns 30.000 euros sense haver-ne fet cap proposta, gestió o treballs que justifiquen que l'Ajuntament li pague eixos diners.