L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 13 de maig del 2019

Cuidar la ciutat i les instal·lacions és també cosa de tots

 

És prou trist haver de denunciar actuacions d'alguns dels nostres conveïns, però la realitat és la que és i són imatges que haurien de desaparéixer de la nostra ciutat.

Ens han enviat aquestes imatges, algunes com la de davant la Biblioteca ja fa uns dies, i que són, quasi com aquell que diu, de  l'endemà mateix que l'Ajuntament millorarà la zona d'esplai front la Biblioteca Municipal. El símbol més notori de la cultura a la ciutat degradat per aquells que no demostren tindre'n, ni respecte al mobiliari.

Papers, bosses i corfes de pipes, a muntons, per terra. I a tot això...  amb una paperera al costat! La gespa artificial, recent instal·lada, en un tres i no res, plena de corfes que s'infiltren entre les fibres i són difícils d'arreplegar. Després hi ha gent que, quan veu un paper al terra, critica i critica, i culpa al servei de neteja o a l 'Ajuntament.


El segon exemple l'hem tingut a la caseta de les pistes de pàdel de la platja. La porta l'han deixada completament arrancada, en un acte de vandalisme que és difícil de comprendre perquè dins no hi ha res de valor. Alguna taula i algunes cadires i para de comptar!  Simplement fer mal, pel gust de fer mal, no hi ha res més. 

Pensem no cal dir-res més.