L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 27 de maig del 2019

Compromís guanya les eleccions a Tavernes



 Compromís ha guanyat les eleccions a Tavernes, però no revalida la majoria absoluta que tenia en passar de 9 regidors a 8 regidors. La resta de partits que ja es presentaren a les eleccions del 2015 han repetit resultat: PP ha obtingut 4 regidors, PSOE en té 2, i la coalició que lidera EU en té 1. Ciudadanos, que és nou a les municipals, obté 2 regidors. 

Ací està el resultat electoral, amb vots i percentatge. 

Satisfacció en Compromís per la victòria aconseguida per diverses causes entre elles per revalidar la confiança de Tavernes, perquè  segurament serà la tercera legislatura amb una alcaldia de Jordi Joan i de Compromís i per haver guanyat en la campanya municipal on era el partit a batre. 




Compromís també ha resultat guanyador en Tavernes en les eleccions europees, encara que el candidat Jordi Sebastià no hauria revalidat el nomenament d'eurodiputat:


El candidat de Compromís, i segurament nou alcalde de Tavernes, Jordi Joan, en un parlament d'agraïment a la candidatura, la militància del partit i al poble de Tavernes pel recolzament que els havia donat, va remarcar eixe fet, que Compromís havia guanyat les dos eleccions, i que serà el moment en la legislatura que començarà en dos setmanes amb nou govern a seguir treballant en els projectes iniciats en la legislatura que ara acaba.


El llançament d'un bateria de focs d'artifici expressava la satisfacció pel resultat i la possibilitat de revalidar per tercera vegada  consecutiva l'alcaldia vallera.