L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 25 de maig del 2019

Compromís celebra el tancament de campanya amb un sopar-festa



 Compromís va celebrar anit l’acte de tancament de la campanya electoral amb un sopar amb la candidatura, afiliats i simpatitzant i sobre tot amb una gran presència de la gent jove del col·lectiu valler, organitzadors de l’esdeveniment.

Els joves de Compromís
L’acte estava previst celebrar-se a l’aire lliure, al passeig del País Valencià, però el mal oratge ho va  impedir. El sopar es va haver de celebrar repartint els assistents entre dos locals de la mateixa empresa per celebrar el fi de festa tots plegats en el pub “La Lola”, amb festa amb DJ.

Jordi Joan es dirigeix als presents

Un acte de fi de campanya, amb molt bon ambient entre els assistents, que aprofitaren per alliberar tensions i comentar l’esforç realitzats al llarg de quinze dies molts intensos i la satisfacció de la feia ben feta, dins les possibilitats de cadascú.

Candidats i joves de Compromís

El sopar i la festa estava organitzat pels “Joves de Compromís”, en una nova assumpció de responsabilitats i on es va demostrar que els joves vénen empentant fort en l’organització, i saben fer les coses bé. Com es va dir, amb aquesta joventut el futur està en bons mans.


En el moment dels parlament, cadascú dels joves va dirigir unes breus paraules als assistents on explicaren les seus motivacions, les propostes que han presentat per a Tavernes i que es recullen en el programa electorals, els seus anhels i sobre tot, transmeteren una gran esperança en el futur de la ciutat i en la força de la joventut per continuar avançar per un Tavernes millor, digne de ser viscut per tots. Molt ben expressat pels joves, la força del futur de Compromís i de Tavernes.


L’alcalde i candidat a la reelecció, Jordi Joan, va cloure els parlaments i en unes breus paraules va agrair a tot el col·lectiu, simpatitzats i amics el treball fet i el recolzament que li han donat a ell i a tota la candidatura en aquestes dues llargues setmanes.



Jordi Joan va voler també expressar el seu agraïment als centenars de vallers i valleres que li havien expressat el seu calor, ànims i recolzament en el recorregut per la ciutat, en el cara a cara que ha mantingut aquest dies, en l’explicació del programa de Compromís.
  

Va assenyalar que la campanya ha demostrat clarament que Compromís és el partit que ha presentat  propostes per a una ciutat més digna,  amb un projecte per a viure-la. Finalment va animar a tota els vallers i vallers a votar, a participar en la festa de la democràcia que són les eleccions.