L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 30 de maig del 2019

Cloenda del Programa del Taller d’Ocupació i de T’Avalem


El saló de plenaris de l’ajuntament de Tavernes ha estat avui testimoni de la cloenda dels programes d’ocupació d’aquest curs amb la presència de la regidora Noèlia Alberola i dels regidors Josep Llàcer i Enric Chofre. Cal remarcar que els darrers anys s’han invertit 4’7 milions d’euros en 37 programes d’ocupació d’este tipus, a través dels quals s’han contractat 626 veïns i veïnes de la ciutat.

Els i les alumnes dels programes d’ocupació del Taller i de T’Avalem han estat avui dijous els protagonistes d'un homenatge ofert al saló de plenaris de l’ajuntament de Tavernes que ha servit per  a reconéixer,  en un càlid acte d’homenatge, l'esforç dels alumnes. L'acte ha comptat amb le presència de de l’equip docent i directiu dels programes, al costat de la regidora Noèlia Alberola i els regidors Josep Llàcer i Enric Chofre.

En l’acte de cloenda, l’equip de govern ha volgut agrair la implicació i l’esforç als alumnes dels programes i n' ha ressaltat la importància dels programes que “d’una banda, inverteixen en la millora de l’ocupabilitat dels veïns de Tavernes i en la seua experiència i formació, i d’una altra, incideixen en la millora de la via pública de la nostra ciutat i tenen impacte en la nostra vida quotidiana”

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha assenyalat que l’alumnat  “al llarg d’aquest any han fet una magnífica tasca en la millora i manteniment dels espais verds i naturals del nostre municipi que s’ha vist reflectida en la millora en la recuperació dels jardins del Passeig Colom, del Parc dels Vents, del Calvari, del Mur, de la Senda de Castellet, de la Senda del Clot de la Font, del Centre d’Arqueologia Experimental de Bolomor, dels Ullals, entre altres". 


Josep Llàcer ha anunciat l’imminent inici d’un nou taller “amb el qual esperem continuar treballant per la millora dels nostres espais verds, dels nostres espais naturals i seguir apostant per eixe gran patrimoni que tenim totes les valleres i vallers que són els nostres espais naturals i les zones verdes del terme de Tavernes”. 
Des del govern de Compromís de l’Ajuntament es segueix treballant per a dur a la nostra ciutat més iniciatives. L’experiència i els resultats són positius, als darrers anys s’han invertit 4’7 milions d’euros en 37 programes d’ocupació a través dels quals s’han contractat 626 veïns i veïnes de la ciutat.