L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 13 de maig del 2019

Avui s'ha iniciat l'asfaltatge de diversos carrers al centre de Tavernes


 


Aquest matí han començat les obres d’asfaltatge de carrers del centre de la ciutat, unes obres que s’emmarquen dins dels plans del govern de Compromís de millora de l’accessibilitat i de vials de Tavernes.


Compromís ha dedicat un total, per ara, sobre els 1’6 milions d’euros per a executar el “Pla d’Inversions de la Via Publica”, i aquest matí han començat les actuacions en el carrer “L'U i el Dos” passeig del Pais Valencià, carrer de la Reina Mora i seguirà amb el tram nord del passeig Colom, el situat entre el carrer Vergeret i el carrer Molí.


Els treballs han començat amb la fresa i preparació dels carrers, tasca que es far al llarg del dia d’avui, mentre demà ja serà l’asfaltatge i el dimecres la pintada dels senyals vials. El pròxim dijous, dia de mercat, ha d’estar tot acabat.

Aquests treballs d’asfaltat complementa l’executat en el casc urbà ara fa un mes, quan s’asfaltaren els carrers Joan d’Àustria, i el carrer Escorxador. I els que s’han fet en els camins rurals, on s’ha reasfaltat una gran part del camí Marensy (2’6 quilòmetres) a més dels dos camins que donen a l’Entrada Marina, entrada Alfredo, camí Travesser i Camí Gandia.