L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 10 de maig del 2019

Anit començava la campanya electoral



A les 00.00 hores d'avui divendres ha començat la campanya electoral amb la enganxada de cartells, pancartes i tota la parafernàlia pròpia de les primeres hores de la contesa electoral que culminarà el 26M. 
 


La primera cita, com és tradicional, va ser a la Plaça Major, una espècie de "tour de force" fictícia entre els partits que sembla ser lluiten a vore qui porta més militants i simpatitzants a l'enganxada del primer cartell. Compromís, reunia a unes 75 persones en la plaça enganxant cartells, però a més hi havia l'equip humà de campanya que no hi va acudir a la plaça en estar desplaçat per la localitat en tasques de col·locació de pancartes.



La plaça Major va ser el lloc de les fotos de rigors, salutacions, bon humor i bon ambient i després cada formació a enganxar cartells a la resta de panells disposats per l'Ajuntament a la plaça del Camp de Futbol, als Sequers, al Prado.... 




El candidat de Compromís i actual alcalde, Jordi Joan, apuntava que la seua campanya serà diferent i ha estat pensada i dissenyada específicament per la militància del partit. El lema escollit és "Dignes de tu" com a manera de continuar la frase "orgull valler" que és un dels motius centrals de tota la precampanya i que ara en la campanya es fa vore per reivindicant tot allò que ha fet per la ciutat el govern de Jordi Joan en el període del seu govern.



Compromís farà valdre en la campanya sobre haver lliurat de la "fallida econòmica" l'Ajuntament amb el sanejament de Hisenda local  i la posada en marxa de projectes com el col·lector i vial de la platja, ja en execució, la depuradora en projecte pendent d'aprovació per la Generalitat, la circumval·lació en fase d'aprovació per la Generalitat o la piscina coberta que compta ja amb 800.000 euros per iniciar les obres i el projecte redactant-se.