L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 19 de maig del 2019

Ahir va tindre lloc la "Cursa per la Igualtat"



La “Cursa per la Igualtat” va reunir ahir un total de 88 participants, entre els quals hi havia l’alcalde valler Jordi Joan i la regidora d’igualtat vallera, Noe Alberola, que volgueren recolzar un esdeveniment esportiu amb un objectiu molt concret i específic: que l'esport i la reivindicació per una igualtat real siguen el camí de totes i tots.


La cursa promocionada per la Regidoria d’Igualtat de Tavernes va comptar amb l'organització del Club d'Atletisme Valldigna i la col·laboració de la Diputació de València i l'empresa EmbalPack Levante.  Va haver-hi un Punt d'Informació Violeta autoritzat i  coordinat per agents d' Igualtat i jocs infantils d’inflables i, tallers inclusius per gaudir en família.


Hi havia premis per als tres primers classificats en la categoria homes/dones que van ser entregats per les dones de l’Associació Dorotea contra la violència de gènere.


Cal remarca la feina feta pels voluntaris del Club d’Atletisme Valldignai la policia local que han fet possible la bona organització que va tindre l’esdeveniment i destacar la presencia de molts corredors i corredores dels clubs locals La Valldigna i Alpesa.


La vesprada va comptar amb el suport musical del grup " Igualem-nos", que forma part d'un programa educatiu en igualtat que s’aplica a centres educatius. Música per la igualtat amb el tema " Te’n podria dir una, te’n podria dir mil”, i interpretació de tres cantautores unides per fer de la música una eina de conscienciació.



Les fotografies de l’esdeveniment. https://www.facebook.com/lacotorradelavall.noticies.3


Classificacions (Si cliqueu damunt s'agrandira)

General dones


 General homes


Local dones 


Local homes