L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 16 de maig del 2019

6. Dignes de tu: Invertim en els camins rurals per un millor accés als camps





Compromís ha invertit 452.000 euros en asfaltat de camins rurals 

Compromís ha invertit 452.000 euros en l'asfaltat de camins rurals per tal de permetre als vehicles dels nostres llauradors un millora i fàcil accés als seus camps.



Al llarg de la legislatura s'han executat tres programes diferents d'asfaltat que han aconseguit la millora dels camins rural.

Els programes s'iniciaren amb l'asfaltat de camins com de Puça, Pas d’Asensio, la Moleta, una part del Camí Marenys, camí del Golfo i camí d’Herrera.




En una altra fase, recentment acabada s'han asfaltat els camins de l'Entrada d’Alfredo, el cami 1r i 2n de l’Entrada de Marina, l'inici del Camí Gandia, el Camí Travesser al Camí d’Herrera i un segon tram del camí Bidons a Xeraco del Camí Marenys.