L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 25 de maig del 2019

14. Dignes de tu: Inversió de 3 milions en les obres del vial i col·lector de la platja


Compromís està executant les obres del vial i del col·lector de la platja amb una inversió de 3 milions d'euros.

Compromís, després de intenses gestions els darrers anys amb la Demarcació de Costes i la Confederació del Xúquer, va obtindre els permisos per adjudicar les obres del vial i del col·lector. Les obres estan en execució des de principis d'abril.


Les obres executen el vial de 18 metres d’amplada i dos carrils, un per cada sentit, que facilitarà la connexió entre els dues platges valleres. Suposa una inversió de 414.000 euros.

El col·lector evitarà les inundacions quan hi ha grans pluges. Les obres es contemplen en dos trams: un primer amb cost de 1'2 milions, que pagarà Tavernes, entre el final de l'Avinguda de la Marina i el tanc de tempesta que arreplegarà les aigües de pluja, enviades després a la Séquia Mare per al reg




Les obres del col·lector han començat
.El segon tram, sobre 1'5 milions el pagarà la Generalitat gràcies a les gestions de Jordi Joan. Durà les aigües des del tanc de tempesta fins el canal de Sant Pablo, i s’ajudarà amb bombes d’impulsió. 

Les obres del col·lector han començat


El projecte es completa amb la reurbanització del carrer Blasco Ibáñez, que passarà a ser d'un sentit i tindre millors i més amples les voreres, s'instal·larà nou enllumenat i mobiliari urbà i es millorarà l'accessibilitat del carrer. Totes aquestes millores afectaran també al carrers adjacents.
Les obres del col·lector han començat