L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 19 d’abril del 2019

Tavernes és una de les 10 ciutats d'Europa que participa en el programa "Circular cities" de millora d'espais urbans



L'Ajuntament de Tavernes treballa des de fa uns mesos en un projecte de millora de la part alta del casc urbà dins de la convocatòria de Fons Europeus URBACT, anomenat "Circular Cities". És un projecte fonamentat en les bones pràctiques i la manera d'implantar-les, com marquen les directrius europees l'Economia Circular.

"Circular Cities" és un un projecte de treball que planeja avaluar experiències novedoses, que ja han tingut exit en altres ciutats, per poder-les implantar a Tavernes en un futur a partir de la subvenció de fons subvencionats de la Unió Europea.




El govern de Compromís ha presentat com a proposta la dinamització de la part alta del poble i dels barris del Cantalot i Patronat mitjançant una planificació de regeneració urbana, cosa que va lligada també amb la proposat presentada al ARRU. La convocatòria de fons europeus la efectua el Ministeri de l'Habitatge i la conselleria amb l'objectiu de regenerar àrees urbanes degradades.

Objectiu seria planificar les accions per regenerar el casc urbà de la part nord del poble i implantar serveis, com parcs i jardins, o habitatges socials en el Cantalot, a més de les accions que eixiran tal com es desenvolupe el projecte. 




El regidor d'urbanisme, Josep Llácer, ha indicat que "és una completa satisfacció tindre a Tavernes dins d'aquest pla, pel que pot suposar per al Tavernes del futur, i impulsar l'orgull valler de viure a la nostra ciutat".

Les fotografies ens mostren les reunions dels regidors del govern de Compromís amb els tècnics municipals per tal de preparar la documentació que s'ha remés a la convocatòria de fons europeus.
El grup de treball està format per les ciutats:

1. Noto (Sicily, Italy) és Lead Partner
2. Ampelokipi-Menemeni (Greece)
3. Athienou (Cyprus)
4. Bjelovar (Croatia)
5. Intermunicipal Community of Tamega and Sousa (Portugal)
6. Hajnowka (Poland)
7. Ormoz (Slovenia)
8. Sudwest Fryslan (Netherlands)
9. Tavernes de la Valldigna (Spain)
10. Uddevalla (Sweden)