L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 23 d’abril del 2019

Quin desastre! A dos mesos de la temporada d'estiu, la platja de la Goleta ha desaparegut



El fort temporal amb ones de més de 4 metres i vents que han arribat fins els 70 km per hora ha fet el seu treball devastador en la platja de la Goleta. El vídeo, d'aquest mateix matí del 23 d'abril, ens ho mostra.

La reposició d'arena per evitar la transgressió de la platja de la Goleta una vegada més s'ha vist ineficaç i que no és la solució.  

Cal una acció global d'actuació entre el Brosquil i Oliva, una demanda que el grup de Compromís en les Corts ha demanat moltes vegades aquests darrers anys de govern del PP a Madrid, mitjançant esmenes al pressupost de l'estat. 

La demanda de Compromís de dedicar 200 milions per escometre la solució definitiva de la Goleta i de les platges de la Safor, sempre, sempre han estat votades en contra pels diputats del PP, inclosos els diputats valencians.

Any darrere any el vot en contra del PP, i últimament també el de Ciudadanos, a les propostes de Compromís, ha condemnat la platja de la Goleta, però també han condemnat a no executar el projecte de laminació i millora del riu Vaca, el qual també han votat en contra durant 7 anys seguits.

1 comentari:

Anònim ha dit...

altra vegada a gastar diners i alguns omplirse les buxaques