L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 14 d’abril del 2019

Pròxim asfaltatge de carrers de la ciutat



L'Ajuntament ha adjudicat a l'empresa "Grupo Bertolín SAU" l'asfaltatge dels carrers de Tavernes "Carrer de l'U i el Dos", Passeig del País Valencià, Reina Mora i Passeig Colom, en aquest cas en el tram nord,  entre els carrers Vergeret i Molí.

Un total de set empreses havien presentat ofertes per executar l'obra que finalment s'ha adjudicat a qui ha presentat la millora oferta en relació qualitat-preu.


El preu d'adjudicació ha estat de 41.626 euros i els treballs afecten carrers que es troben entre els més transitats per vehicles de tota la ciutat i presenten la capa de rodament en mal estat.