L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 22 d’abril del 2019

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: "Orgull valler" en contraposició als “fake news”


Si res no canvia, i no porta camí de canviar, ens espera unes campanyes electorals on les "fake news", noticies falses per desprestigiar a l'adversari, seran el pa nostre de cada dia: I "fake nwes" implica mentides, manipulacions, amagar la informació i distorsionar la realitat i això sembla ser que serà l'únic l'objectiu d'alguns partits.  I el que és mes greu, sense cap interés en informar els veïns de les propostes de ciutat.

Hi ha clarament dos discursos ben diferents en aquesta campanya. Tenim per un costat el discurs dels partits que només juguen a la desinformació i la destrucció amb els fake news revolotejant sempre per les xarxes: tot és negatiu, la critica a la persona es fa sense el trellat del qual després fan gal·la.  No tenen més arguments.

L'exclusivitat d'aquesta campanya "fake news" ha deixat ja de ser patrimoni d'un únic partit, i ha passat a ser el "modus operandi" dels partits de la dreta,  encabotats a demostrar que la poden dir més grossa i més falsa.  Els ciutadans no els importen, només interessa amagar i tergiversar la realitat per obtindre un benefici polític i encara que les mentires impliquen deixar Tavernes a l'alçada del betum, tenen igual.

Front a la campanya de la negativitat i de la crispació, hi ha Compromís que des del primer moment i fa mesos, ofereix en les xarxes una campanya en positiu, amb l'objectiu de rescatar l'autoestima dels vallers, després dels mals anys que hem tingut  per les polítiques nefastes d'anteriors governs i que desembocaren en un Ajuntament en la ruïna.

Aquestes dies hem anat sabent el marc general de les seus propostes per continuar avançant en la millora iniciada aquests darrers anys, una vegada salvada l'economia municipal, per fer que els vallers i valleres estem orgullosos de Tavernes i de nosaltres mateixos.

 


La ciutat és important, és la nostra, i cal millorar-la junts, dia a dia. Eixe treball conjunt és el que ens omple d'orgull de ser vallers. I més encara: l'orgull i l'estima per Tavernes és l'empenta que ens dóna forces perquè, a poc a poc, pas a pas i sense parar, "fem un poble gran" com diu el nostre himne.

Un objectiu que ara és més possible que mai després d'haver aconseguit salvar Tavernes de la ruïna econòmica que deixaren anteriors governs. Perquè Tavernes ha avançat i avança, en contra del que diuen les falses noticies. Hi ha molt a fer, però tot és possible: només cal vore els projectes executats i els que estan en marxa per millorar la ciutat. Ara s'executen obres per valor de 5 milions corresponents a projectes aprovats i redactats al llarg del 2018.

Qui vulga fer demagògia i usar la negativitat com a única proposta electoral, està en el seu dret, però almenys que no ens tracte als ciutadans com a ignorants i cerque desinformar-nos.

No es pot evitar la desinformació i intoxicació a les xarxes, però per la nostra banda, farem com sempre: posarem tota la informació a les xarxes, a l'abast dels vallers i valleres. Davant les tafaneries dels altres, informarem amb rigor i sinceritat. Com fem des del juny del 2008 i amb les més de 12.200 noticies que ja duem publicades.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt ben explicat Cotorreta, però hi ha molta gent "immadura" i que no té intenció de madurar