L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 10 d’abril del 2019

L'asfaltatge de vials rurals del terme ha començat pel Cami Marenys i Entrada d'Alfredo.



Els treballs programats d'asfaltatge dels vials del terme s'han iniciat pel Camí Marenys i per l'Entrada d'Alfredo, i després continuaran amb l'asfaltatge dels camins Entrada de Marina, Camí Gandia i Travessera Herrera- Camí Gandia. L'asfaltatge dels camins arriba després d'unes setmanes de preparació dels camins afectats.


Son dos programes distints encara que s'executen al mateix temps. El primer programa comprén el Camí Marenys i s'actua sobre un tram aproximat de 2'6 km. de llargada, el comprés entre el Camí Bidons, on es va acabar la darrera actuació, fins el Camí del Riu, ja en el terme de Xeraco. Aquesta obra compta amb un pressupost de 107.687 euros i l'efectua l'empesa Bertolín.

 
 

El segon programa s'ha iniciat amb l'asfaltat de l'Entrada d'Alfredo, que executa també l'empresa Bertolin. Cal indicar que les obres d'aquesta entrada estan incloses dins d'un programa on es troben també els camins: Entrada de Marina, Camí Gandia i Travessera Herrera- Camí Gandia, amb un import de 104.000 euros, i que compta en aquest cas amb una subvenció de la Diputaciò de València.



Més de 350.000 euros d'inversions en asfaltar els camins rurals els darrers anys 

O siga que en total en aquests moment el govern de Compromís destina més de 211.000 euros en programa d'asfaltatge de camins rurals. Aquesta quantitat se suma als 143.000 euros que es va invertir fa uns annys en l'asfaltatge dels camins de Puça, Pas d’Asensio, la Moleta, primer tram dels Marenys, el primer del Golfo i del Camí d’Herrera.