L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 11 d’abril del 2019

L'alumnat de "T'Avalem" actua en els ullals Gran i de les Penyetes



L’alumnat de "T’Avalem" de l’especialitat forestal han treballat en els ullals Gran i de les Penyetes executant diverses actuacions de recuperació ambiental, entre les quals hi ha l'eliminació de la flora exòtica i invasora dels marges de les làmines d’aigua, la plantació d’espècies vegetals per estaques i la sembra de llavors noves per a revitalitzar el paratge natural.


El programa "T’Avalem" es desenvolupa a Tavernes amb dues especialitats de “forestal” i la de “jardineria”, que comprenen un temps inicial de formació en la especialitat de 4 mesos i actuacions de pràctiques, com aquesta que expliquem.
T’Avalem” és un programa mixt d’ocupació i formació per millorar l’ocupabilitat de persones aturades majors de 16 anys i menors de 30.



El govern de Compromís dedica enguany al programa un total de 400.000 euros provinents d’una subvenció de la Generalitat, a través del Servef, i cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu i fons de l’Ajuntament per valor de 20.000 euros.