L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 19 d’abril del 2019

L’Ajuntament millora les voreres de la zona dels Sequers



L’Ajuntament ha començat a reparar les voreres de la zona dels Sequers, al mateix temps que es realitzen treballs per a millorar l’accessibilitat en una de les zones més transitades del municipi. Amb els treballs es substitueixen per altres nous els molt taulells trencats de les voreres, com es pot vore a les fotografies.


Els treballs en concret s'estan duent a terme al carrer sant Antoni, en el seu encreuament amb el carrer Constitució, i la zona de vianants paral·lela al carrer la Barca i la carretera CV-50.


La renovació dels taulells conjuntament amb la millora de l’accessibilitat en les voreres de la zona dels Sequers, el govern de Compromís continua treballant en totes les zones del municipi per satisfer les demandes dels ciutadans de Tavernes quan a accessibilitat, millora de passos de vianants i permetre un bon ús de les voreres pels ciutadans.