L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 30 d’abril del 2019

L'Ajuntament de Tavernes comença a canviar els contenidors de fem per altres de pedal



L’Ajuntament de Tavernes ha començat la reposició dels contenidors de fem del municipi de manera que està canviant els què s’havien instal·lat prèviament per uns nous contenidors amb pedal. 

El govern de Compromís atén així les demandes de molts vallers i valleres, en especial les persones majors, perquè ho tinguen més fàcil a l'hora d'abocar el fem donat que els nous contenidors faciliten l’obertura de la tapadora. 

La reposició es realitzara progressivament tant al poble com en la platja, començant per 100 nous contenidors a pedal que disposa ara l'Ajuntament. El canvi ha començat per la col·locació dels nous als carrers la Dula, la Barca, la plaça del Tio Julio i la plaça de l’Església.  

En aquest ocasió conviuen els dos model

Nosaltres volem també aprofitar aquesta notícia per recordar als nostres conciutadans que l'horari de dipositar les bosses de fem és entre les 8 de la nit i les 12 de mitjanit ( De 20.00 a 0.00 hores) com s'indica en els contenidors.