L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 13 d’abril del 2019

L'Ajuntament augmenta la dotació del parc automobilístic de la brigada agrària amb un remolc i una furgoneta



 El govern de Compromís, dins del programa de serveis municipals, ha augmentat el parc automobilístic de la brigada agrària amb l’adquisició d’un remolc plataforma i una furgoneta destinats als treballs agrícoles i de camins rurals del terme. Això ha suposat una inversió de 21.000 euros.



El remolc plataforma té 6 metres de longitud i facilitarà el transport de vehicles de grans dimensions i agilitzarà els treballs de la brigada agrària al no dependre d’empreses externes per al trasllat de vehicles o mobiliari urbà de grans dimensions. Entre altres, es podrà transportar la màquina que neteja els rius i les passarel·les de la platja.



La furgoneta servirà per a millorar els serveis que ofereix la brigada agrària, amb totes les actuacions al camp i als camins rurals, així com d’ajuda als llauradors. 
El consistori ha destinat una inversió de 10.000 euros per a la plataforma i de 11.000 euros en la compra de la furgoneta Dacia Dokker, que està identificada amb l’escut de l’Ajuntament. 



La brigada agrària es trasllada a un magatzem més gran 

La brigada agrària ha traslladat les seues instal·lacions a un magatzem més gran que facilita l’emmagatzematge de vehicles i ferramentes.

El govern de Compromís continua apostant per l’agricultura, el camp i la taronja i segueix ampliant els serveis que ofereix amb dos noves adquisicions per al parc automobilístic, que es sumen a les contractacions de treballadors agraris que fa cada estiu mitjançant el SEPE per a adequar i treballar el camp valler i els camins rurals.








2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara que no asta al consechal compreu de tot y cuant astaba res de res

La Cotorra de la Vall ha dit...

Fals.

Això són propostes de l'exregidor Javier Escrihuela, però entre fer l'expedient de compra i aprovar-lo, habilitar la partida i aprovar la despesa, fer la compra i demés passen més mesos dels que tots voldríem i ha sigut ara, un mes després de la renuncia de l'exregidor, quan ha arribat tot a l'Ajuntament. Però va ser cosa seua i es va acceptar en el seu dia i ara s'ha conclós la compra.