L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 27 d’abril del 2019

L'Ajuntament asfalta el primer tram del Camí Gandia i el Travesser del Camí Herrera


Al llarg del dia d'ahir es van executar les obres d'asfaltatge del primer tram del Camí Vell de Gandia, a l'eixida de Tavernes i que presentava un estat completament intransitable. Ahir per la vesprada les obres quedaven concloses i el camí quedava obert i transitable.



La pròxima setmana es reiniciaran els treballs del Camí Marenys i de l'acabament del segon camí de l'Entrada Marina, les obres dels quals es van paralitzar dijous sant per permetre el trànsit als propietaris de cases en aquests dies de Pasqua. 

El primer tram del Camí Vell de Gandia s'uneix a l'asfaltat del Camí Travesser d'Herrera que es va finalitzar fa uns dies i del qual us oferim unes fotografies.




L'Ajuntament de Tavernes va adjudicar al Grup Bertolin SAU l'asfaltatge de diversos camins rurals per un valor de 104.2141 obtinguts del Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) de la Diputació.