L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 16 d’abril del 2019

La I Trobada Multicultural va recaptar 1638 euros com a fons d’ajuda a Cáritas. Reportatge fotografic



 Cáritas efectua tots els anys, abans de Pasqua, el tradicional berenar solidari com acció de sensibilització i conscienciació social, però enguany es va plantejar obrir el berenar a tots els participants o usuaris de Càritas que pertanyen a altres comunitats culturals distintes a la nostra. 


 
L’objectiu era clar: obrir nous espais d’inclusió més normalitzats i diversificar el tipus d’ajuda que normalment reben de la nostra entitat. I això es va fer a través de compartir la preparació de distints dolços o salats i la seua venda, activitat que no sols ha permès que participants/usuaris de Càritas i voluntaris gaudiren d’un temps de relació més propera i digna, sinó que la població tingués un temps d’esplai que recolzà el fet de que, com a germans, són més els trets que ens uneixen que els que en separen i que junts formem una gran família. 



El fet d’assaborir els tradicionals bunyols, xocolate i coques de la nostra terra junt a les aportacions gastronòmiques de la comunitat islàmica o sud-americana no sols ha permès recaptar 1.638 euros, sino que ha servit per tal de tindre una experiència molt enriquidora que ha superat totes les expectatives dipositades en ella i viure una vesprada d’autèntica germanor i inclusió social. 



Càritas, en la nosta de premsa que ens ha remes, agraeix a l’Ajuntament el recolzament logístic prestat i també el fet d’incloure la Trobada Multicultural en la programació de la Setmana Cultural de la Gent Gran, com a acte de cloenda final. També s’agraeix les aportacions gastronòmiques de les Ames de Casa, , que com sempre participen en les nostres activitats i a la Ventolin’s Band que va posar punt i final a la vesprada, delitant-nos en les peces musicals. 

Remés per Cáritas