L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 12 d’abril del 2019

I Trobada Multicultural de Cáritas avui de vesprada al Mercat


Càritas Interparroquial de Tavernes busca valorar la importància de diversificar els tipus d’ajuda que reben les famílies participants i en aquests moments l’entitat aposta per buscar una acció de conscienciació social que, a més de sensibilitzar a la nostra població, puga crear espais d’inclusió més normalitzats on els participants de la nostra entitat, el voluntariat i els col·laboradors pugem gaudir d’un temps d’esplai i fraternitat. 
Cáritas enceta un nou model de trobada o berenar en obri a la participació gastronòmica de les distintes cultures que formen les famílies usuàries de l’entitat. A més dels tradicionals bunyols, coques dolces i salades, xocolate, anem a conèixer i degustar altres dolços i salats aportats per la cultura islàmica i sud-americana,. compartint tots junts d’una vesprada enriquidora de convivència i treball en comú. 
La I Trobada Multicultural serà avui divendres, dia 12 d’abril des de les 16:30 fins les 20:30 hores, al Mercat Municipal, on a més de poder compartir el berenar es compartiran inquietuds i gaudirem de l’actuació de la Ventolin Band.