L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 30 d’abril del 2019

Els atletes del Centre Excursionista Atletisme U18 comencen la temporada d'estiu



Els atletes del Centre Excursionista Atletisme U18 començaren la temporada d'estiu el passat cap de setmana, competint en el CA Safor al Campionat Autonòmic per equips U20 a Elx, on van aconseguir un 4rt lloc, tant l'equip masculí com elfemení.

A l'equip femení participaren:

Andrea Escrihuela 400mll.
Nuria Hernández 4x400mll.

i a l'equip masculí;

Jossuer Richard 400m.tanques.
Alberto Fajardo en longitud i 4x100.
Vicent Gimeno, altura.

El valler del CETV Borja Ortega es va imposar als 800 metres llisos defensant els colors morats del C.A  Sitges on aconseguien  un meritori 2n lloc.

Borja ha estat aquesta Setmana Santa convocat com a atleta junt la seua entrenadora Bea Bosch com a Tècnic  a la primera concentració que programa la Federació d'Atletisme Valenciana dins del programa FER (Foment a esportistes amb reptes). Estigueren concentrats durant 4dies per al projecte FER a les instal·lacions esportives "Gaetà Huguet" a Castelló.