L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 23 d’abril del 2019

El llac de la Goleta a poc a poc torna a la normalitat


El llac de la Goleta presentava aquest mateix matí l'aspecte que mostra el vídeo. El llac a poc a poc va recuperant l'aspecte habitual,  mentre va abaixant el nivell tal com els dispositiu de comportes que hi ha en la construcció denominada "avió", per la forma que té, buiden el llac. 

Com tothom sap, el llac actua com un tanc de tempesta i arreplega tota l'aigua de pluja de la zona dels voltants, per això és tan fàcil  d'omplir-se i que una vegada assolit el nivell del carrer, fins i tot es desborde. I això va passar la vesprada-nit del diumenge, quan el temporal ens va deixar més de 120 litres en unes poques hores.  I contra això poca cosa es pot fer. 

De tota manera, explicarem en un pròxim article quin sistema de desaigüe té el llac, i perquè no es pot buidar fins que no amaina el temporal. 

Ara simplement dir que la zona ha tornat a la normalitat, i són els treballadors de la neteja qui no paren arreplegant les deixalles, restes de rames, pinassa, etc. que hi ha pels carrers com a conseqüència del vent i la pluja.

1 comentari:

Unknown ha dit...

mєnσѕ mαl quє чα ѕα cαвαt єl mαl trαgσ í nσ α ѕєgut tαn mαl nσmєѕ quє un ѕuѕtσ.