L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dijous, 25 d’abril del 2019

Comencen les obres per habilitar aparcament i zona de jocs en Papa Joan XXIII i Carrer Sant Pere

 

L'Ajuntament ha iniciat les obres d'habilitació dels dos solars Sarebs que hi ha entre els carrers Papa Joan XXIII i Sant Josep per a destinar-los una part a zona d'aparcament i l'altra a habilitar una zona verda amb jardins, gronxadors i mobiliari urbà. Com es pot vore a les fotografies, els primers treballs són els de la neteja dels solars.

Més d'un any han durat les gestions del govern de Compromís per aconseguir la cessió dels solars i va ser a finals del passat més de gener quan la Sareb va donar la seua conformitat per la cessió dels dos solars.




El govern de Compromís ha dedicat aquests temps a redactar i preparar la disposició dels 21.000 euros necessaris per a habilitar dins d'un dels solars la zona d'aparcament, que tindrà capacitat segons les previsions inicials per a 140 vehicles, i en una altra part la zona verda enjardinada on hi haurà jocs infantils.

L'habilitació de la zona verda l'efectuarà els alumnes del taller d'ocupació de jardineria, dins de les pràctiques que solen fer, i la zona de jocs per a menuts es construir amb elements perfectament desmuntables i que podran servir en altres llocs quan acabe la cessió.



La cessió a l'Ajuntament només te com a condicionant que els solars s'han de destinar a usos municipals i de gaudi dels veïnat de la zona. L'Ajuntament adquireix el compromís de netejar i mantindre el terreny, així com instal·lar elements que no representen estructures fixes i siguen desmuntables.