L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 13 d’abril del 2019

Caritas celebra amb molt bona participació la I Trobada Multicultural



Tot un èxit la iniciativa de Càritas Interparroquial de Tavernes amb la celebració de la I Trobada Multicultural celebrada ahir divendres al Mercat Municipal, on a més de poder compartir el berenar es compartiran inquietuds i gaudirem de l’actuació de la Ventolin Band. 


La I Trobada Multicultural encetvaa un nou model de trobada o berenar de germanor on s'obria els assistents a la participació gastronòmica de les distintes cultures que formen les famílies usuàries de l’entitat. A més dels tradicionals bunyols, coques dolces i salades, xocolate, anem a conèixer i degustar altres dolços i salats aportats per la cultura islàmica i sud-americana, compartint tots junts d’una vesprada enriquidora de convivència.




L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va estar present i afirmava que en la nostra societat hem de sensibilitzar i crear espais d'inclusió més normalitzats, com molt bé ha fet Cáritas en aquesta iniciativa.