L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 12 d’abril del 2019

Anit va començar la campanya electoral al Congrés de Diputats i Corts Valencianes


 Anit va començar la campanya electoral que ens durà a les eleccions generals el pròxim dia dia 28. En el cas valencià, el mateix dia seran les eleccions autonòmiques, les eleccions a Corts Valencianes, cosa que sembla hem oblidat dins de la voràgine de propaganda televisiva on les eleccions valencians han quedat invisibles. 



Sembla ser que això és el que es buscava: que no es parlara dels problemes valencianes, que no isquera per a res que estem infrafinançats, que som l'autonomia on l'estat menys inverteix, que estem en la cua de la renta per capità per culpa de les polítiques de finançament que apliquen el PP i PSOE, que no ens parle de la nostra taronja, entre altres temes... Sort que hi ha Compromís per fer que es parle de nosaltres, els valencians i valencianes.


 Un any més els partits a nivell local es reuniren a la plaça Major per fer la protocol·lària enganxada de cartells. Us oferim unes fotos de l'enganxada de Compromís a la plaça Major.