L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 11 d’abril del 2019

Activitat de soccerball gratuïta el dissabte, a les 21 hores, al camp del Vergeret




El soccerball arriba a Tavernes! Si no hi heu jugat mai i voleu descobrir-lo amb els amics, o bé si haveu jugat i voleu repetir, ho podeu fer de forma gratuïta al camp del Vergeret dissabte 13 d'abril (21.00 hores).
 
Per a participar:
 
- Edat de 12 a 30 anys
- Equips de 5 persones
- Partits de 5 contra 5 i durada de 10 minuts
- Menors d'edat amb autorització paterna
 
Soccerball és una nova fórmula de jugar al futbol dins d'unes boles inflables denominades airballs que deixen al descobert únicament les cames del jugador. Aquesta modalitat té el seu origen a Noruega, en 2011, com a activitat purament lúdica. Aquesta pràctica es va començar a estendre per tots els països europeus i va arribar a Espanya en 2014 com a un esport independent.