L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 9 de març del 2019

Tot un encert de la Regidoria d'Igualtat: Ahir vam gaudir de "Monòlegs de la vagina"



"Monòlegs de la Vagina" un viatge per les emocions, a través d’una sèrie d’històries contades amb clau d’humor majorment, però amb moments tràgics, recordant tantes vegades com la dóna ha estat víctima de violència sexual, i sobre tot amb un pla didàctic general transversal per tota la representació sobre el paper de la dona a través d’un òrgan que dóna plaer, dóna en algunes cultures plors per l’ablació, però que és converteix en un cant a la vida amb el moment del part. 
 
Un gran treball sobre l’escenari de tres grans dones de la Marina ( Rosa, Nydia i Maria) per reivindicar el 8 de març i la lluita per la igualtat que hem vist simbolitzada en les centenars de manifestacions que han omplert de morat els carrers de l’estat espanyol. 
 
 
A Tavernes, després de la “Cursa de la dona” batent records de participació amb més de 600 dones corrent per la igualtat efectiva de sexes, la Regidoria d’Igualtat que dirigeix Noe Alberola va posar la cirera al pastis de les activitats amb aquesta obra que, a través de les històries ens tramet les vivències i sensacions de la dona a través de la vagina ja siga en els moments de la sexualitat, la menstruació, la masturbació, l’orgasme, el part, la violació o la mutilació genital. Una obra sincera, trencadora i que tomba molts tabús.

Al llarg de la representació vam viure moments d’humor, ràbia, impotència i sobre tot, de vegades veiérem com hi ha molta incomprensió envers la dona. Això ho poguérem sentir escoltant monòlegs tristos com les violacions o la dona sotmesa en conflictes bèl·lics, o fent una rialla amb la descripció del comportament de les dones amb certes actituds sexuals per acabar amb la vida, el part, molt emotiu. Un viatge ple de emocions, un espectacle novedós que, pensem va arribar molt bé al públic valler, i els aplaudiments i els comentaris al final de l’obra així ho palesaven.