L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 31 de març del 2019

Tot a punt per a demà iniciar l'asfaltatge dels carrers Joan d'Austria i Escorxador

  
El divendres passat acabaren els treballs de preparació per a l'asfaltatge dels carrers Joan d'Austria i Escorxador amb la fresa dels carrer, o siga eliminar la capa asfàltica superior i el ratllat del suport base per tal de procedir al nou asfaltatge, tal com es pot apreciar en les fotografies que publiquem, i que permeten també apreciar les noves voreres del carrer Escorxador.

Carrer de l'Escorxador


Els treballs de preparació s'executaren al llarg del passat dijous i divendres i la programació és dur a cap els treballs d'asfaltatge a partir de demà dilluns, si l'oratge no posa impediments, amb la qual cosa tot el treball del projecte denominat “Reurbanització del carrer Joan d’Àustria, Escorxador i Passeig Lepant", podien estar acabats el dimarts.

Joan d'Àustria

El projecte ha millorat les voreres dels dos carrers, amb canvi del sistema de canonades d'aigua potable i enllumenat,  i ha suposat una inversió total superior als 132.000 euros i es van adjudicar per concurs pública a l'empresa Pavasal SA.