L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 5 de març del 2019

T'hi animes per aquesta vesprada a les 18 hores? Ànims!!!



Tal com havíem informat aquest matí a les 10 ha tingut lloc la primera sessió de preparació per a la  Cursa de la Dona del pròxim divendres.


Com podeu vore a les fotografies, ja hi hagut grups que avui matí han iniciat la preparació per a estar "en forma" el dia de la cursa. Bon ambient, alegria i germanor és el que ha regnat avui pel matí i confiem que es torne a repetir aquesta vesprada. Fins i tot amb més nombre de participants.


Perquè aquesta vesprada hi ha també una sessió preparatòria  a partir de les 18 hores ¿Ens veiem de nou a la plaça del poliesportiu? Ànims que fem tots pinya i ens preparem per a la gran gesta del divendres.  Us esperem.