L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 30 de març del 2019

Tavernes representa al Patronat Provincial de Turisme en la fira "Sevatur" d'Irun



Tavernes  és, a més de Gandia, el municipi turístic triat pel Patronat Provincial de Turisme de València per exposar la seua oferta turística en la prestigiosa fira "Sevatur", la fira de vacances que se celebra a Irun aquest cap de setmana i que és una porta oberta al potencial mercat del País Basc i Navarra.

Pilar Ausina, regidora de Turisme, ha remarcat que “Sevatur és una oportunitat única per posar en valor i donar a conèixer tots els atractius que té Tavernes, perquè en aquesta fira estan presents tots els agents implicats a nivell turístic, tant a nivell estatal com a nivell internacional".

Pilar Ausina, regidora de Turisme

La regidora de Compromís ha assenyalat que "Tavernes té l'oportunitat de demostrar i posar en valor el seu gran potencial. Tenim el recurs del sol i platja, però no podem oblidar el nostre patrimoni natural i cultural, que és molt potent com, per exemple, la Cova del Bolomor que li dóna un valor afegit al turisme i que aconsegueix que el nostre municipi no sols tinga turistes en estiu, sinó durant tot l’any". 

A través de "Servatur" la nostra ciutat dirigirà la seua oferta a un mercat molt interessant i potent com és el del País Basc i Navarra, els habitants dels quals viatgen molt i tenen un alt poder adquisitiu. 

Aquesta fira acull  els més importants organismes oficials de promoció turística nacionals i internacionals, allotjaments, agències de viatge i touroperadors, companyies de transport, càmping i caravàning, ecoturisme, turisme rural, esportiu i de naturalesa, turisme actiu, d'aventura, de cap de setmana, de platja, urbà, de congressos o enoturisme, entre altres, essent un dels esdeveniments més importants de promoció turística a nivell estatal.